Heidi Skriver

Mentalcoach

Trivselsmentor

Integrativ Supervisor

NLP Psykoterapeut MPF

 

Jeg hjælper dig med at finde dit indre potentiale, så du kan opnå større trivsel og harmoni i din hverdag, uden at du behøver at bevise dit værd gennem præstationer. Du kan blive en stærkere og mere autentisk version af dig selv, når du ved hvem du er og hvad du rummer af ressourcer! Jeg er din guide på din unikke udviklingsrejse og hjælper dig med din transformation.


Jeg er uddannet NLP Psykoterapeut, Supervisor, Mentor og Coach og har i mange år arbejdet med trivsel og arbejdsmiljø.

Jeg tror på at alle mennesker er unikke og har noget at byde ind med. Min terapeutiske tilgang bygger netop på denne overbevisning. Med mine kompetencer kan jeg hjælpe dig med at få øje på dine handlemønstre, og skabe overblik over det der udfordre dig. På mit mentorforløb arbejder vi netop med tanke- og adfærdsmønstre og du lærer, hvordan du kan omforme dine mønstre så de arbejder med dig og i tråd med dine værdier.

Jeg arbejder med en bred vifte af klienter, som alle har haft forskellige udfordringer og problemer i form af stress, angst, depression, sorg og traumer eller andre livskriser som står i vejen for deres trivsel. 

Med udgangspunkt i dine personlige behov, hjælper jeg dig med at finde ind til dit indre potentiale. Sammen sætter vi rammerne for dit forløb, så du får klarhed over præcist hvorfor du er endt her hvor du er nu – samt hvordan du finder din nye vej frem.

Det gør vi gennem respektfulde samtaler og især din indsats med en masse effektive daglige øvelser og redskaber.

Jeg inviterer dig med på dit livs rejse, hvor du helt enkelt kun har brug for 2 ting:

  • Lyst – til at lære dig selv bedre at kende
  • Nysgerrighed – på dit indre potentiale

Som medlem af Psykoterapeutforeningen følger jeg foreningens etiske regelsæt samt pligt om supervision og tavshedspligt. Dette er samtidig din garanti for at modtage terapi med udgangpunkt i fagligt veldokumenterede metoder baseret på den nyeste forskning. Du kan læse mere om de etiske regler for psykoterapeutisk praksis her.


De bedste hilsner

Heidi Skriver

NLP Sense

“Rigtig godt forløb! Jeg har igennem hele mit liv kæmpet med angst. Heidi har været en stor hjælp, og hun lærte mig mange metoder til at overkomme min frygt, og var der altid til at lytte og komme med god og konstruktiv feedback. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg kan anbefale alle der sidder i samme situation!”

Studerende

NLP Sense

“Personligt og målrettet forløb! Jeg har haft et rigtig godt forløb med Heidi, hvor mit forløb blev skræddersyet efter mine behov og hvordan jeg lærer bedst. Jeg har mærket en stor fremgang og kan varmt anbefale forløbet!”

Project Manager

NLP Sense

“De varmeste anbefalinger herfra! Heidi har gennem mit forløb skabt tryghed, tillid og hjulpet mig med at finde modet til at være ærlig og åben. Jeg er blevet mødt med tålmodighed, hvilket har været vigtigt for mig i dette forløb, fordi gode resultater tager tid. Jeg er blevet meget klogere på mig selv, og har forstået hvordan jeg kan ændre mine mønstre, når de udfordre mig.”

På barsel