Netværksgruppen Mentor Sense er et medlemskab i en stærk netværksgruppe for psykoterapeuter, coaches og supervisorer. Visionen med denne netværksgruppe er, at få sammensat en fagligt funderet stærk netværksgruppe som både kan finde sparring med hinanden, fordybe sig i relevante temaer indenfor terapi og coaching samt modtage supervision omkring klientcases, som hele gruppen kan drage læring af. Derudover kan netværket også give muligheder for at udvide sine forretningsforbindelser og muligheder for egen praksis.

Netværksgruppen rummer 8-10 medlemmer, og med denne størrelse er det min hensigt at alle kan få det største udbytte ud af gruppen.

Jeg står som facilitator af netværksgruppen og sørger for rammerne, strukturen, dagsorden mv. for møderne, men du er som medlem også en aktiv spiller i at bidrage med input og temaer som kan løfte og styrke gruppens faglighed og kompetencer.

Gruppen mødes 10 gange om året, den sidste torsdag i måneden kl. 19-21 (undtagen i juli og december). Der afholdes to events for gruppen med et udvidet sommermøde i juni samt et i december måned, hvor der både er plads til det sociale element samt et fagligt indslag.

Den første netværksgruppe - Hold 1 - starter op d. 25. april 2024, hvor gruppen mødes i mine lokaler i Hinnerup. Jeg afholder et lille infomøder om rammerne for netværksgruppen på Zoom torsdag d. 18. april kl. 19-20.