Denne masterclass er for dig der har brug for at kick-starte din forandringsproces, og som mangler inspiration til hvordan du griber den mission an. Med denne masterclass får du konkrete og håndgribelige værktøjer som du kan omsætte med det samme. Efter hvert modul kan du øve dig i de værktøjer du lige er blevet præsenteret for, og du får samtidig en speaket lydfil der hjælper dig med at øge og vedligeholde din motivation og indre drive.


Modul 1

Dette modul giver dig et overblik over hjernens kognitive funktioner, og hvordan man kan "omprogrammere" uhensigtsmæssige nervesignaler i hjernen, til at fungere mere hensigtsmæssigt,  og dermed skabe mere balance og trivsel i dit liv. Du lærer også om måden du opfatter verden på, og hvordan disse mekanismer kan spænde ben for din trivsel.


Modul 2

Dette modul sætter fokus på dig og dine værdier. Hvad navigerer du ud fra? Og hvordan hænger det sammen med dit personlige lederskab?


Modul 3

Hvordan kortlægger man sine tanker? Og hvilke årsager ligger der bag den måde dine tanke-, føle- og adfærdsmønstre optræder på? På dette modul lærer du hvordan du kan kortlægge dine egne mønstre og blive bevidst om, hvor de er uhensigtsmæssige.


Modul 4

Hvad er ressourcer og hvordan kan man identificere dem? På dette modul lærer du at identificere og genkende dine unikke ressourcer samt hvordan du omsætter dem i handling.


Modul 5

Alle forandringsprocesser kræver motivation for at blive til virkelighed. På dette modul sættes der fokus på hvordan du kan skabe indre resiliens og motivation der varer gennem hele din forandringsproces, og du får værktøjer som kan omsættes nemt og håndgribeligt.


Modul 6

Dette modul bygger "bro" mellem dine ønsker og mål. Det er også her vi bliver mere konkrete i, hvordan du når fra tanke til handling i din forandringsproces. Du får værktøjer til at lave en målsætning der er realistisk og håndgribelig, og som motivere dig til at omsætte i praksis. 


Modul 7

Alle forandringsprocesser kræver justeringer undervejs. Ligesom det ligger i selve ordet "forandring", kan man ikke forvente at lave en enkelt forandringsstrategi der holder gennem hele processen. Så hvordan sikre man sig at forandringsstrategien også kan holde i fremtiden? På dette modul lærer du at sammensætte en forandringsstrategi der er bæredygtig og fleksibel, så du kan justere den undervejs og samtidig holde din kurs mod dit mål.


Modul 8

På dette modul lærer du hvordan man navigere mellem de forskellige overgange i en forandringsproces, og bevarer det personlige lederskab. Du lærer samtidig hvordan du vedligeholder dine nye personlige kompetencer og sætter nye mål for fremtidige forandringsprocesser.