Dette Supervisionsforløb er for dig der er selvstændig terapeut/behandler, og som har brug for at arbejde med din egentilstand og finde balancen i rollen som selvstændig og terapeut/behandler.

Der kan være mange ubekendte faktorer som kan være svære at håndtere hvadenten du er nyopstartet selvstændig psykoterapeut eller du har været igang længe. Som selvstændige har vi mange "kasketter på", som vi skal lære os selv at balancere i. Fælles for os terapeuter er, at vi gerne vil hjælpe mennesker med at komme i trivsel igen, og det er typisk også her vi har vores kernefokus. Men vi er også erhvervsdrivende som skal have en forretning til at blomstre så vi kan leve af det. Det er min erfaring at disse to sider kan være svære at få til at harmonere, og det kan gå ud over vores egentilstand som terapeuter.

Med et supervisionsforløb hos mig, sætter jeg ikke kun fokus på dit virke som terapeut/behandler, men kommer hele vejen omkring alle dine "kasketter" som selvstændig terapeut/behandler, og finder sammen ud af den bedste måde, du kan balancere disse og skabe den forretning du drømmer om.

Et supervisionforløb hos mig, er på min. 3 sessioner af 1 times varighed samt en afklaringssamtale på 30 minutter, hvor vi sætter rammen for dit forløb. Supervisionsforløbet foregår enten online via Google Meet, i min klinik i Hinnerup eller hos dig.