På dette unikke mentorforløb, lærer du at finde dine indre ressourcer og udnytte dem som dit unikke potentiale. Mentorforløbet er en kombination af terapi, coaching og mentoring hvor du får konkrete værktøjer som hjælper dig til at være autentisk helt ind i kernen af dig. Forløbet foregår online og mellem vores sessionerne arbejder du med de værktøjer de løbende får gennem forløbet. Værktøjerne er skræddersyet til dig, så du får det maksimale ud dem. Forløbet udfordrer dig og udvider din selvopfattelse og -bevidsthed.

Kan du nikke ja til et eller flere af følgende punkter, er dette mentorforløb helt sikkert noget for dig:

 • Du ender ofte i situationer hvor du bliver drænet for energi
 • Du har ramt en blindgyde eller føler at stå i stampe og har brug for ny retning i dit liv
 • Du har svært ved at balancere din work-life balance
 • Du føler dig nogle gange låst i at nå dine mål
 • Du påtager dig somme tider for meget ansvar end du kan bære på dine skuldre

Kom med på en uforglemmelig rejse med dette unikke mentorforløb - Empowermind, i personlig udvikling. Forløbet er til dig som står midt i en livskrise og ikke kan finde vejen til dit drømmeliv. Til dig som savner at have overskud, dig der er kørt fast i ”hamsterhjulet” og aldrig kan finde tid til dig selv, dig der ikke magter støde panden mod en mur hver gang du forsøger at sætte dig et mål.

Vil du leve dit liv ud fra det du drømmer om, finde balancen og roen og overskuddet, så kom med her og skab en ultimativ livsforandring. Måske har du allerede forsøgt dig med organisering og planlægning, som bare ikke virker. Hvor du gang på gang støder panden mod muren, og mister motivationen i forsøget på at nå dine mål. Dette unikke mentorforløb er et skræddersyet forløb der sikrer at DU finder vejen til dit drømmeliv. Så søger og higer du efter et liv i balance, med ro og overskud til det du drømmer om, så er dette forløb noget for dig. Her får du nemlig indsigt i og en bevidsthed omkring dine nuværende udfordringer og de bagvedlæggende årsager til din situation. Du vil blive beriget med:

 • Klarhed omkring dine værdier, så du VED hvad du søger i dit drømmeliv, og hvad der er værdifuldt for dig.
 • Muligheden for at forandre uhensigtsmæssige overbevisninger, så du i stedet for vil opleve en TRO på, at drømmene og mulighederne kommer til dig.
 • Kontakt til uanede ressourcer i dig selv, så du let og konkret kan skabe forandringer i dit liv NU. Du vil tilegne dig nye strategier og handlemuligheder henimod et liv fyldt med drømme og muligheder.

"Mentorforløb - der sætter fokus på dit indre potentiale!"

Forløbet tager udgangspunkt i dine værdier, overbevisninger og dine mål – DU får

 • Forståelse for hjernens mekanismer, så du har et indblik i hvordan du kan arbejde med dit mentale helbred
 • Indblik i dine unikke ressourcer, så du finder ind til kernen af dig, og dit indre potentiale
 • Et overblik over din tanke-, adfærd-, og handlemønstre, så du lærer dine reaktionsmønstre at kende og kan se hvor du lader dig begrænse.
 • En skræddersyet værdiafklaring. Dine værdier afspejler DIG – din måde at handle og agere på. Ved at blive bevidst om dine værdier får du mulighed for at handle aktivt, skabe det liv du ønsker og planlægge hvordan du når dertil.
 • Guide til overbevisningsarbejde. Guiden klæder dig på så du bliver bevidst om, hvilke uhensigtsmæssige overbevisninger der forhindrer dig i at leve dit drømmeliv. Du får samtidig mulighed for at finde nye og udviklende overbevisninger der skal berige dit liv, så du rent faktisk begynder at tro på dine drømme.
 • En personlig målssætningsstrategi, hvor du bliver helt skarp på hvorfor du gør som du gør, hvorfor du tror på det du tror på, og handler og agerer på bestemte måder. Med dette afsæt får du en specifik, realistisk og motiverende strategi, der hjælper dig til at finde vejen til dit drømmeliv. Du får konkrete redskaber til at komme i gang NU, og du vil vide hvordan og hvornår du er i mål
 • Ugentlig mentoring med Heidi Skriver, hvor du får sparring og feedback på din udviklingsproces

Dette unikke forløb sikrer, at DU kommer tættere på dine drømme allerede fra i dag. Find drømmene nu og lev et liv som du værdsætter hver dag.

Mentorforløbet er et online forløb fordelt på 8 sessioner af 1 times varighed. Sessionerne foregår over Google Meet, og du modtager et mødelink til den aftalte session. Efter hver session modtager du et træningsprogram der er skræddersyet til dig og dine behov. Undervejs i forløbet har du mulighed for sparring med mig.

Lige nu kan du få hele forløbet for 5.800 kr. inkl. moms (normalpris 13.050 kr.) Du sparer 7.250 kr!

Praktisk information når du har tilmeldt dig:

Du modtager med det samme en velkomstmail fra mig med en kort introduktion til forløbet. I mailen modtager du samtidig en beskrivelse over de steps du skal arbejde med gennem dit mentorforløb. Sammen med mailen følger der også et spørgeskema som jeg vil bede dig udfylde og sende retur til mig inden opstart af 1. session. På denne måde er jeg bedre klædt på, og vi har mere tid til at dykke ned i det du har brug for.Jeg kontakter dig med henblik på aftale om første session. De efterfølgende sessioner aftaler vi efterfølgende sammen.

Er du klar til at arbejde med dig selv og være med på en unik udviklingsrejse? Hvis svaret er JA så glæder jeg mig til at høre fra dig, og jeg vil elske at gå vejen med dig, så du finder vejen til dit drømmeliv.