Supervisionsforløb & Erhvervsterapi er virksomheder der ønsker at skabe en arbejdsplads, hvor der er samspil mellem drift, trivsel, ressourcer og økonomi.

Med et skræddersyet forløb, der tager udgangspunkt i virksomhedens vision, mission samt jeres ønsker og behov. I får konkrete og håndgribelige værktøjer der kan hjælpe jer med at skabe en arbejdsplads, hvor vidensdeling og samarbejde trives.

Jeg laver både 1:1 supervision, gruppeforløb, workshops og temadage med fokus på et bæredygtigt arbejdsmiljø der løfter jeres virksomhed til nye højder. Min tilgang er, at hjælpe jer med at skabe et rum hvor både medarbejdere og ledere kan kommunikere åbent, tage risici og byde ind med ideer, viden og kompetencer.

Med mange års erfaring indenfor arbejdsmiljøområdet og  ledelsesunderstøttelse, kombinerer jeg dette med systemisk organisationsterapi der bl.a. sætter fokus på bæredygtige samarbejdsrelationer, vidensdeling samt psykologisk tryghed.

Skab en stærk virksomhedskultur baseret på et bæredygtigt arbejdsmiljø, og få et stærkt fundament for virksomhedens medarbejdere og ledere.

Kontakt mig via tlf. eller kontaktformular ved siden af og få et uforpligtende tilbud.