Om mig

  Jeg er en ildsjæl der brænder for at hjælpe mennesker der er kørt fast i gamle handlemønstre. Er det dig?

Jeg er uddannet NLP Psykoterapeut med mange års erfaring indenfor offentlig administration herunder ledelsesunderstøttelse, koordinering, planlægning og strategisk kommunikation. Derudover har jeg i mange år været beskæftiget indenfor arbejdsmiljøområdet.

Jeg tror på at alle mennesker er unikke og har noget at byde ind med. Min terapeutiske tilgang bygger netop på denne overbevisning. Med mange års erfaring indenfor ledelsessupport, koordinering og planlægning kan jeg hjælpe dig med at få øje på dine handlemønstre, og hjælpe dig med at få skabt overblik over det der udfordre dig.

Jeg har arbejdet med en bred vifte af klienter, som alle har haft forskellige udfordringer og problemer. Jeg har blandt andet hjulpet klienter med stress, angst, depression, sorg og traumer.

Ud fra en helhedsorienteret tilgang, sætter jeg fokus på både dit fysiske og psykiske velbefindende. Jeg tror på, at alle aspekter af vores liv hænger sammen, og at det er vigtigt at se på helheden i stedet for kun at fokusere på enkelte symptomer eller problemer.

Med udgangspunkt i dine personlige behov, hjælper jeg dig med at finde ind til dit indre potentiale. Sammen sætter vi rammerne for dit forløb, så du får klarhed over præcist hvorfor du er endt her hvor du er nu – samt hvordan du finder din nye vej frem.

Det gør vi gennem respektfulde samtaler og især din indsats med en masse effektive daglige øvelser og redskaber.

Jeg inviterer dig med på dit livs rejse, hvor du helt enkelt kun har brug for 2 ting:

  • Lyst – til at lære dig selv bedre at kende
  • Nysgerrighed – på dit indre potentiale

Min historie – Det er svært at navigere uden dit indre kompas!

Jeg har i mange år levet mit liv i overhalingsbanen – fuld fart på karrieren og familien.

Min drivkraft har altid været at gøre en forskel for andre mennesker, og jeg har prøvet mange forskellige veje. Både inden for mit faglige virke, men også i mit privatliv. 

For nogle år tilbage blev jeg ramt af stress. Jeg fandt mig selv i en situation hvor jeg slet ikke kunne genkende mit eget spejlbillede. Jeg kan huske at jeg tænkte “Hvor er du henne Heidi?”.

Jeg blev sygemeldt og forud lå en lang kamp for at finde ind til Heidi igen. Det gik op for mig, at mit fokus lå alle andre steder end på mig selv og mine behov, og havde svært ved at finde min egen retning i livet. Jeg havde mistet mit indre kompas!

I en erkendelse af, at det er svært at gøre en forskel for andre mennesker, når man selv famler rundt i ”blinde”, fik jeg ændret perspektiv og satte alt ind på at finde mig selv igen. 

Det blev starten på en lang udviklingsrejse, som gav mig et indre drive og klarsyn over min mission. Jeg fandt ind til det jeg i mange år havde manglet, det som gav mening for mig og ikke mindst noget jeg har evner for.

I dag er jeg ildsjælen der brænder for at hjælpe mennesker der er kørt fast i gamle handlemønstre, og som gerne vil finde deres retning i livet samt blive klogere på deres indre potentiale.

Som medlem af Psykoterapeutforeningen følger jeg foreningens etiske regelsæt samt pligt om supervision og tavshedspligt. Dette er samtidig din garanti for at modtage terapi med udgangpunkt i fagligt veldokumenterede metoder. Du kan læse mere om de etiske regler for psykoterapeutisk praksis her.

De bedste hilsner

Heidi Skriver