MENTORFORLØB I PERSONLIG UDVIKLING

Kom med på en uforglemmelig rejse med dette unikke mentorforløb i personlig udvikling. Forløbet er til dig som står midt i en livskrise og ikke kan finde vejen til dit drømmeliv. Til dig som savner at have overskud, dig der er kørt fast i ”hamsterhjulet” og aldrig kan finde tid til dig selv, dig der ikke magter støde panden mod en mur hver gang du forsøger at sætte dig et mål.

Vil du leve dit liv ud fra det du drømmer om, finde balancen og roen og overskuddet, så kom med her og skab en ultimativ livsforandring. Måske har du allerede forsøgt dig med organisering og planlægning, som bare ikke virker. Hvor du gang på gang støder panden mod muren, og mister motivationen i forsøget på at nå dine mål. Dette unikke mentorforløb er et skræddersyet forløb der sikrer at DU finder vejen til dit drømmeliv. Så søger og higer du efter et liv i balance, med ro og overskud til det du drømmer om, så er dette forløb noget for dig. Her får du nemlig indsigt i og en bevidsthed omkring dine nuværende udfordringer og de bagvedlæggende årsager til din situation. Du vil blive beriget med:

 • Klarhed omkring dine værdier, så du VED hvad du søger i dit drømmeliv, og hvad der er værdifuldt for dig.
 • Muligheden for at forandre uhensigtsmæssige overbevisninger, så du i stedet for vil opleve en TRO på, at drømmene og mulighederne kommer til dig.
 • Kontakt til uanede ressourcer i dig selv, så du let og konkret kan skabe forandringer i dit liv NU. Du vil tilegne dig nye strategier og handlemuligheder henimod et liv fyldt med drømme og muligheder.

Forløbet tager udgangspunkt i dine værdier, overbevisninger og dine mål – DU får :

 • 4MAT test. Med denne personlighedstest, får du beskrevet dine indlæringsstile og det hjælper dig til at forstå både din og andres måder at lære på. I vores samtaler betyder det, at jeg bedre kan tilrettelægge forløbet, så det er let forståeligt med god kommunikation. Det styrker således vores samarbejde, skaber rammen for processen, giver bedre effekt forløbet, så vi sammen kan skabe den bedste trivsel for dig.
 • En skræddersyet værdiafklaring. Dine værdier afspejler DIG – din måde at handle og agere på. Ved at blive bevidst om dine værdier får du mulighed for at handle aktivt, skabe det liv du ønsker og planlægge hvordan du når dertil.
 • Guide til overbevisningsarbejde. Guiden klæder dig på så du bliver bevidst om, hvilke uhensigtsmæssige overbevisninger der forhindrer dig i at leve dit drømmeliv. Du får samtidig mulighed for at finde nye og udviklende overbevisninger der skal berige dit liv, så du rent faktisk begynder at tro på dine drømme.
 • En personlig målssætningsstrategi, hvor du bliver helt skarp på hvorfor du gør som du gør, hvorfor du tror på det du tror på, og handler og agerer på bestemte måder. Med dette afsæt får du en specifik, realistisk og motiverende strategi, der hjælper dig til at finde vejen til dit drømmeliv. Du får konkrete redskaber til at komme i gang NU, og du vil vide hvordan og hvornår du er i mål
 • Individuelle mentorsamtaler gennem dit forløb hvor vi bl.a. stiller skarpt på dine værdier, overbevisninger, ressourcer og dine personlige målsætningsstrategier.

Dette unikke forløb sikrer, at DU kommer tættere på dine drømme allerede fra i dag. Find drømmene nu og lev et liv som du værdsætter hver dag.

Mentorforløb i personlig udvikling

VARIGHEDINDHOLD
INTROSESSION1,5 time Feedback på læringsprofil
Livshistorie
Rammer for forløb
RAMMESESSION2,5 timeDit unikke mentorforløb
Værdiafklaring
Overbevisninger
Ressourceafklaring
Målsætning
1. TRÆNINGSSESSION1,5 timeLæringsstrategier
Anvendelse
Feedback
2. TRÆNINGSSESSION1,5 timeLæringsstrategier
Anvendelse
Feedback
Fastholdelsesstrategi
PLANSESSION1 timeFastholdelsesplan
OPFØLGNINGSSESSION1 timeStatus på udvikling
Analyse ift. relevans og nytteværdi
Justeringer ift. fastholdelsesplan

Mentorforløbets værdi er 16.375 kr.

Din investering er 8.000 kr. Du sparer 6.375 kr. BOOK HER

(alle priser er inkl. moms)

PRAKTISK INFORMATION NÅR DU HAR TILMELDT DIG:  

 • Du modtager med det samme en velkomstmail fra mig med en kort introduktion til forløbet. I mailen fremgår link til læringsprofilen 4MAT, spørgeskema om din livshistorie, dine arbejdsark der omhandler værdier, overbevisninger og målsætning. Introsession og rammesession bookes ved tilmelding til forløbet. De efterfølgende sessioner aftaler vi efterfølgende sammen.
 • Inden vi mødes vil jeg gerne have tilsendt dine værdier. På denne måde er jeg bedre klædt på, og vi har mere tid til at dykke ned i det du har brug for.
 • Samtalerne kan foregå fysisk i min klinik v. Hinnerup eller online.

Er du klar til at arbejde med dig selv og være med på en unik udviklingsrejse? Hvis svaret er JA så glæder jeg mig til at høre fra dig, og jeg vil elske at gå vejen med dig, så du finder vejen til dit drømmeliv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *