8 gode råd til at opnå dit drømmeliv – personlig udvikling der brænder igennem

  • Bliv bevidst om dine kerneværdier

Når du bliver bevidst om dine kerneværdier, kan du holde fokus på det der giver dig værdi. Når du retter din opmærksomhed på det der giver dig mest værdi, giver det dig mulighed for at være mere autentisk og i balance med dig selv. Tænk på en værdi, der er vigtig for dig. Det kan f.eks. være ”frihed”. Prøv at læg mærke til hvor og hvordan du oplever frihed i dit liv som det er i dag. Skriv det gerne ned og kom med konkrete forslag til hvordan du kan opnå mere frihed i din tilværelse. Det kan fx være at du begynder at motionere mere, at du prioriterer at rejse mere eller lærer noget nyt.

  • Få nogle positive overbevisninger

Når du bliver bevidst om hvad der forhindrer og begrænser dig i at leve det liv du drømmer om, giver det dig mulighed for at tilegne dig overbevisninger der fremmer dine drømme. Tænk på en overbevisning der forhindrer og begrænser dig, og skriv den ned. Det kan fx være ”jeg er ikke god nok”.  Læg mærke til hvor meget denne overbevisning er styrende for dit liv. Tænk så på en motiverende og positiv overbevisning der modsiger den begrænsende. Det kan fx være ”Jeg er god nok som jeg er”. Skriv herefter dine forslag til der skal til for, at du tror på, at du er god nok som du er. Det kan være at du skal blive bedre til at acceptere og rumme dig selv, og skrue ned for din indre kritiker, eller at du fokuserer mere på dine succeser fremfor dine fejl.

  • Sæt dine unikke målsætninger

Tænk over hvad du egentlig gerne vil have i dit liv. Bliv specifik og målrettet, som hvis du skulle søge et nyt job. Hvad skal dit drømmeliv indeholde, med hvem, hvordan og hvornår? Skriv dem ned og begynd at handle på dem.

  • Sæt fokus på dine styrker

Se dit liv udefra og få øje på alt det du allerede har opnået. Begynd med at værdsætte og vær taknemmelig for alt det du har opnået. På denne måde får du boostet din selvtillid og energi og får øje på dine mange styrker.

  • Tillad dig selv at drømme

Måske drømmer du om at komme mere ud at rejse eller skifte karrierespor – lige meget hvad du drømmer om, så giv dig selv lov til det. Drømme bliver til virkelighed og det gør dine drømme også. Sæt tid af til dine drømme, og når du gør det, så læg mærke til hvordan dine drømme ser ud – fx hvad ser du for dig, hvad hører du, hvilke dufte lægger du mærke til, og hvilke følelser mærker du? Dyrk dine drømmes sanser.

Husk også at slippe drømmene og vend dit fokus til noget helt andet. På denne måde undgår at ”binde” din energi, så det ikke kommer til at fylde det hele.

  • Vær autentisk på DIN måde

Find ud af hvordan et fedt og givende drømmeliv er for dig. Måske er det et liv med masser af rejser og eventyr. Måske er det fordybelse og læring eller mere tid sammen med familie og venner. Lige meget hvad – så lev det liv som DU synes er det absolut bedste! Drop tankerne om at ”jeg burde gøre….”. Det er DIT liv og DU skal leve det på præcis den måde der er rigtig for DIG.

  • Bevar troen på dig selv

Hold fast i troen på at du kan udleve dit drømmeliv. Du skal tro på dine drømme, og bevare din tillid til dig selv. Sig farvel til gamle begrænsende overbevisninger og goddag til selvtillid og tro.

  • Handle ud fra dine kerneværdier

Dette punkt er det allervigtigste! Du skal lære at handle ud fra dine kerneværdier. Du skal mærke efter, hvad der er sandt for dig, og når du mærker dine kerneværdier, skal du handle på det. Du skal turde at åbne op og fortælle højt hvad dine inderste behov er. Det kan føles sårbart, og det er det også, men når du handler autentisk og ud fra dine kerneværdier –så handler du med hjertet fremfor frygten – og du vil opleve, at blive mødt med hjertet – lige meget hvad resultatet er.

Er du klar til at tage det næste skridt og sige farvel til uhensigtsmæssige overbevisninger og begrænsninger, og sige goddag til DIT drømmeliv!! Hvis ja – så læs mere her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *